Guangxi Dynasty Medical Device Technology Co., Ltd.

Spájame svet, slúžime zdraviu ------ Vaše spoľahlivé zdravotnícke zariadenie Komplexný servisný partner!

Rehabilitačné rukavice ML-116, vaša konečná voľba pre zotavenie!

REHABILITAČNÉ RUKAVICE ML-116, VAŠA KONEČNÁ VOĽBA PRE REZERVOVANIE!

Konvergencia inteligentnej technológie a zdravotnej starostlivosti, rehabilitačné rukavice Dynasty ML-116 sa javia ako vynikajúci zástupca vedúcej novej éry v rehabilitácii.Poďme sa ponoriť do tejto povzbudzujúcej rehabilitačnej rukavice a preskúmajme, ako jej inteligentný dizajn a funkcia vyhrievania poskytujú používateľom úplne svieži rehabilitačný zážitok.

1. Vedúca rehabilitácia s inteligentnou technológiou
Rehabilitačné rukavice ML-116 nie sú len rehabilitačným produktom;je to vynikajúce zastúpenie inteligentnej technológie v oblasti obnovy.Rôzne funkcie rukavice, ako je rýchlosť, intenzita a vyhrievanie, sa dajú presne nastaviť pomocou inteligentného ovládacieho systému, ktorý používateľom ponúka personalizovaný a efektívny rehabilitačný zážitok.

2. Teplá starostlivosť, funkcia jemného ohrevu
Funkcia vyhrievania rehabilitačnej rukavice ML-116 s nastaviteľným nízkym, stredným a vysokým nastavením poskytuje používateľom premyslené teplo.Počas chladnejších ročných období funkcia vyhrievania nielen zvyšuje pohodlie, ale tiež podporuje lepší krvný obeh v rukách, čím urýchľuje proces rehabilitácie.

https://www.dynastydevice.com/rehabilitation-gloves/

3. Inteligentná hlasová interakcia, monitorovanie stavu rehabilitácie bez námahy
Rukavice sú vybavené funkciou inteligentného hlasového vysielania a poskytujú jasné verbálne pokyny, ktoré používateľom umožňujú bez námahy sledovať ich aktuálny stav rehabilitácie.Tento inteligentný dizajn interakcie robí obsluhu intuitívnejšou a pohodlnejšou, čo používateľom umožňuje sústrediť sa na rehabilitačný proces a užívať si pohodlie technológie.

4. Personalizované prispôsobenie, funkcia pamäte prispôsobenie exkluzívnych rehabilitačných plánov
Rehabilitačná rukavica ML-116 s 9 úrovňami prispôsobenia rýchlosti a intenzity v spojení s pamäťovou funkciou umožňuje používateľom prispôsobiť si exkluzívne rehabilitačné plány.Rukavica si pamätá nastavenia z posledného použitia, čím zaisťuje, že každé rehabilitačné sedenie je v súlade s individuálnymi potrebami a poskytuje presnejší rehabilitačný efekt.

5. Rýchly ohrev, efektívne nabíjanie
Funkcia ohrevu sa rýchlo prejaví a zaistí, že používatelia pocítia teplo v rukách takmer okamžite, dokonca aj v chladných dňoch.Technológia rýchleho nabíjania umožňuje rehabilitačnej rukavici ML-116 dokončiť nabíjanie v krátkom 2-hodinovom časovom rámci, čo poskytuje pohodlnejšie a efektívnejšie používateľské prostredie.

https://www.dynastydevice.com/rehabilitation-gloves/

Výberom rehabilitačnej rukavice Dynasty ML-116 získate nielen inteligentného technologického spoločníka na rehabilitáciu, ale zažijete aj teplo skutočnej starostlivosti.Vstúpte do novej éry inteligentnej obnovy a nechajte ML-116 byť vaším sprievodcom na ceste k rehabilitácii.

Tel:+86 (0771) 3378958
WhatsApp:+86 19163953595
Web: https://www.dynastydevice.com
Spoločnosť:Guangxi Dynasty Medical Device Technology Co., Ltd


Čas odoslania: 7. decembra 2023